logo Dțale lui VEsa

Gama de produse D'ale lui Vesa

salam din piept de pui

O delicatesa din piept de pui, cu o savoare aparte, datorata condimentelor atent alese.

Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.

Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1388,5 Kj / 355 Kcal; Grasimi: 28,2 g, din care acizi grasi saturati: 10,2 g; Glucide: 1,8 g, din care zaharuri: 0,8 g; Proteine: 18,5 g; Sare: 3,2 g.

imagine salam imperial D'ale lui Vesa

salam Imperial

Obtinut din pulpa de porc, slanina si condimente naturale, cu adevarat un gust de valoare.

Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.

Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1707,8 Kj / 411,6 Kcal; Grasimi: 33,2 g, din care acizi grasi saturati: 5,6 g; Glucide: 0,8 g, din care zaharuri: 0,2 g; Proteine: 27,4 g; Sare: 3 g.

Salam Iezer de Ighiu

Salam creat de maestrii nostri macelari, in componenta caruia am combinat carne de porc si vita, cu condimente simple, dar esentiale pentru un gust unic.

Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.

Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1388,5 Kj / 355 Kcal; Grasimi: 28,2 g, din care acizi grasi saturati: 10,2 g; Glucide: 1,8 g, din care zaharuri: 0,8 g; Proteine: 18,5 g; Sare: 3,2 g.

imagine salam iezer d'ale lui vesa
imagine salam imperial D'ale lui Vesa

salam Imperial

Un preparat cu adevarat regal, doar din pulpa de porc atent aleasa, slanina si condimente naturale.

Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.

Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1832,6 Kj / 442,2 Kcal; Grasimi: 47,4 g, din care acizi grasi saturati: 12,2 g; Glucide: 0,4 g, din care zaharuri: 0,2 g; Proteine: 26 g; Sare: 3,2 g.

Salam Potcoava

Preparatul cu o traditie lunga, bine cunoscut romanilor, mestesugit din pulpa de porc.

Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.

Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica:  1818,4 Kj/438,8 Kcal; Grasimi: 37,2 g, din care acizi grasi saturati: 3,4 g; Glucide: 0,2 g, din care zaharuri: 0,2 g; Proteine: 25,8 g; Sare: 3,3 g.

imagine salam potcoava d'ale lui vesa
imagine jumari d'ale lui vesa

Jumari de Porc

Gustul inconfundabil al jumarilor autentice, cu multa carne.

Produs prajit. Conditii de depozitare: temperatura de 2 – 5°C

Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1905,4 Kj / 461,8 Kcal; Grasimi: 45,8 g, din care acizi grasi saturati: 10,2 g; Glucide: 0 g, din care zaharuri: 0 g; Proteine: 12,4 g; Sare: 2,4 g.

Virslii de Ighiu

Printre cele mai populare produse in Ardeal, savurosi, cu o textura suculenta, din carne de porc si vita, si o condimentatie fina de boia.

Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 5 – 8°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.

Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1287,7 Kj / 310,9 Kcal; Grasimi: 26,9 g, din care acizi grasi saturati: 4,2 g; Glucide: 0,5 g, din care zaharuri: 0,3 g; Proteine: 16,4 g; Sare: 1,3 g.

imagine salam potcoava d'ale lui vesa
pattern