salam din piept de pui
O delicatesa din piept de pui, cu o savoare aparte, datorata condimentelor atent alese.
Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.
Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1388,5 Kj / 355 Kcal; Grasimi: 28,2 g, din care acizi grasi saturati: 10,2 g; Glucide: 1,8 g, din care zaharuri: 0,8 g; Proteine: 18,5 g; Sare: 3,2 g.
salam Imperial
Obtinut din pulpa de porc, slanina si condimente naturale, cu adevarat un gust de valoare.
Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.
Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1707,8 Kj / 411,6 Kcal; Grasimi: 33,2 g, din care acizi grasi saturati: 5,6 g; Glucide: 0,8 g, din care zaharuri: 0,2 g; Proteine: 27,4 g; Sare: 3 g.
Salam Iezer de Ighiu
Salam creat de maestrii nostri macelari, in componenta caruia am combinat carne de porc si vita, cu condimente simple, dar esentiale pentru un gust unic.
Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.
Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1388,5 Kj / 355 Kcal; Grasimi: 28,2 g, din care acizi grasi saturati: 10,2 g; Glucide: 1,8 g, din care zaharuri: 0,8 g; Proteine: 18,5 g; Sare: 3,2 g.
salam Imperial
Un preparat cu adevarat regal, doar din pulpa de porc atent aleasa, slanina si condimente naturale.
Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.
Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1832,6 Kj / 442,2 Kcal; Grasimi: 47,4 g, din care acizi grasi saturati: 12,2 g; Glucide: 0,4 g, din care zaharuri: 0,2 g; Proteine: 26 g; Sare: 3,2 g.
Salam Potcoava
Preparatul cu o traditie lunga, bine cunoscut romanilor, mestesugit din pulpa de porc.
Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 8 – 10°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.
Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1818,4 Kj/438,8 Kcal; Grasimi: 37,2 g, din care acizi grasi saturati: 3,4 g; Glucide: 0,2 g, din care zaharuri: 0,2 g; Proteine: 25,8 g; Sare: 3,3 g.
Jumari de Porc
Gustul inconfundabil al jumarilor autentice, cu multa carne.
Produs prajit. Conditii de depozitare: temperatura de 2 – 5°C
Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1905,4 Kj / 461,8 Kcal; Grasimi: 45,8 g, din care acizi grasi saturati: 10,2 g; Glucide: 0 g, din care zaharuri: 0 g; Proteine: 12,4 g; Sare: 2,4 g.
Virslii de Ighiu
Printre cele mai populare produse in Ardeal, savurosi, cu o textura suculenta, din carne de porc si vita, si o condimentatie fina de boia.
Produs crud – uscat. Conditii de depozitare: temperatura de 5 – 8°C si umiditatea aerului de 75 – 80%.
Valori nutritionale medii pentru 100g produs finit: Valoarea energetica: 1287,7 Kj / 310,9 Kcal; Grasimi: 26,9 g, din care acizi grasi saturati: 4,2 g; Glucide: 0,5 g, din care zaharuri: 0,3 g; Proteine: 16,4 g; Sare: 1,3 g.